De eerste keer...
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Carlijn
19 November 2009 | Australië, Batemans Bay
Het was in Batemans Bay de tijd van de eerste keren. Ik zal ze voor jullie even op een rijte zetten...
De eerste keer:
- Een biertje gedronken (wel te verstaan Grolsch:))
- Verbrand in mn nek
- Op een camping gestaan
- Aardappelen, groente, vlees gegeten
- Kangaroe gezien en geaaid
- Koala gezien
- naar een dierentuin geweest
En last but no least.. HARDGELOPEN (Jaa pap en mam ik heb de schoenen niet voor niets meegenomen;))
Batemans Bay is een rustig visser/surfers dorpje met weinig backpackers. We zaten in een hostel wat eigenlijk een camping was. We hadden een eigen caravan, dus dat was wel relaxt. Toen we incheckten kregen we zelfs eigen bord en bestek mee (toen kon je me echt wegdragen)
Het leek net zomervakantie!
We zijn daar naar de lokale dierentuin geweest waar ik voor het eerst kangaroe's en koala's heb gezien:D De kangaroe's zelfs geaaid:D
Dat was zooooo stoer!
Verder heb ik ook een wombat van 6 dagen vastgehouden. En Leon durfde een slang om zn nek te houden:O
Verder zijn we daar een beetje tot rust gekomen en beetje niets gedaan.
We zijn een paar uur geleden aangekomen in Canberra en daar blijven we voor een paar dagen!
Volgende keer komen de foto's en een iets uitgebreider verslag! (maar ik heb nog maar paar minuten op internet dus geen tijd meer sorry)
xxCarlijn
ps. Leuk dat jullie mij allemaal volgen en reageren! Vooral blijven doen;)
19 November 2009 - 12:27
Bram:
Hoi lieve Car,
Goed weer van je te lezen. Best een dubbel gevoel; aan de ene kant ben je ver weg en moet je vooral je eigen gang gaan en aan de andere kant voel ik toch ook erg met je mee en ben altijd nieuwsgierig waar je bent en wat je uitspook. Neem lekker de tijd om goed te landen op dat verre continent. Je hebt tijd genoeg. Laat de dingen ook maar een beetje gebeuren. Veel plezier en tot de volgende keer. -
19 November 2009 - 15:19
Trea:
Hallo nichtje!!!!
Nou wat heerlijk toch allemaal, jan en nog geen koala op je arm gehad??? Dat heb ik gedaan in Australie!
En lukt zoeken naar een baan..... of heb je nog centjes???
Nou geniet maar goed!!!!!!!
Gr Trea -
19 November 2009 - 19:10
Marlies:
Ha, daar is weer nieuws vanuit Aussi. heerlijk om weer je belevenissen te lezen. `krijg zelf ook wel zin om te backpacken.
Geweldig is dat toch, blijven als het leuk is, is het niet zo of ben je uitgekeken op naar het volgende avontuur.
Heb je al een job?! Want ook in Australie gaat de zon vast voor niets op en zelfs ook nog onder.
Hier ploeteren we voort in de herfst. Werken en 's avonds in donker thuis (al is het overdag ook al best donker in deze tijd van het jaar)
Verder geen spannende belevenissen of roddels.
bye bye! Geniet van het vrije leven.
Marlies -
21 November 2009 - 10:50
Roos:
klinkt goed allemaal car!
veel plezier nog! xxxxx -
22 November 2009 - 16:06
Daan:
Lieve car, heb je maandag ff tijd om te bellen? Ik ben dan rond half 2 weg, maar jij belt normaal rond 1 uur toch? 12 uur jouw tijd?
nou dat je 't even weet.
xxxxx -
22 November 2009 - 18:43
Evita:
he chick..
klinkt allemaal leuk ! :) wij hebben weer eens gewonnen, maar weer een dramatische wedstrijd.. Wel weer de 5 gehaald.. haha
(5-3)