Bananen, bananen en nog eens bananen!
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Carlijn
24 Februari 2010 | Australië, Innisfail
Als eerste wil ik even zeggen dat ik geen banaan meer kan zien!
Maar zondag is het zover... We gaan vertrekken uit Innisfail! Na 2 maanden hier te hebben gezeten, is het wel een beetje je thuis geworden. We hebben veel vrienden in het hostel en van het pokeren die ik allemaal ga missen.
Ik werk dus nog steeds op de farm waarover ik vertelde in m'n andere verhaaltje. Al ben ik nu wel allergisch voor bananen en eet ik NOOIT meer een banaan!;) Nog 2 dagen werken en dan zeg ik de farm gedag. Het was een erg leuke ervaring, maar wel erg zwaar. Het is hier altijd of bloedheet of regen. En de laatste 5 dagen is het regen, regen en nog eens REGEN! Er is geen tussenweg en daar ben ik nu redelijk ziek van.
Hopelijk hebben we zaterdag een leuk feestje en dan zondagochtend de auto in. We gaan richting Airlie Beach rijden. Daar zijn de Whitsundays (dat is een heeeeel mooi eilandengroep) en daar gaan we doorheen/omheen/overheen varen. Dinsdag en woensdag zitten we op een zeilboot en we gaan onder andere snorkelen. Verder weet ik eigenlijk niet wat we gaan doen. Ik vertel het later als we het hebben gedaan;p
Donderdag rijden we richting Townsville en dan de outback in, de woestijn! We zijn nu de auto aan het voorbereiden (alles bijvullen, schoonmaken, repareren) zodat we hopelijk niet ergens vast komen te zitten in de middle of nowhere. Ik heb geen idee hoelang we er over gaan doen, maar 10 april moeten we weer in Sydney zijn. We zien het wel...
In de outback is helemaal niets (behalve zand en een weg) dus ik heb ook geen bereik. Geen telefoon en geen internet. Misschien als we in wat dorpjes zijn, dat ik daar iets van bereik heb, maar dat is een kleine kans.
Ik zal jullie nog een berichtje sturen, voordat we weggaan en daarna zullen jullie waarschijnlijk iets langer dan een maand niets van mij horen. Maar ik beloof dat ik daarna een uitgebreid verslag typ!;)
Adios!xx
24 Februari 2010 - 08:49
Aaf:
lieve caaaaaaaar, heel veel plezier! ik ga zondag de outback in heb net een tour geboekt en vlieg daarna lekker naar brisbane! heb net de great ocean road achter de rug, zit nu in adelaide waar een festival is dus goddank niet zo dood als het normaal is! als ik in brisbane ben ga ik vanuit daar ook fraser/whitsundays blabla doen, die tours heb ik ook al geboekt en lekker een beetje rondtrekken. misschien tijdje in noosa rondhangen, hoorde dat het daar echt super is! liefje, heeeeeeel veel plezier, pas in godsnaam goed op want als je vast zit in de outback kan je niemand bereiken en ben je dus echt de lul! neem genoeg water mee he! heeeeeeeeel veel plezier!xxxxxxxxxx -
24 Februari 2010 - 09:13
Bram:
Hoi Carlijn! Bij de AH zijn de Fruit2Day op de bonus en ze hebben ze ook in de smaak bananen (met stukjes). Zal ik een treefje voor je inslaan? Zeg meid, ik wens je nog een goede laatste paar plantage-dagen toe, een degelijke van jullie verdere tocht, een mooi afscheidsfeest en alvast heel veel plezier op de Whitesundays (bij al die verhalen en plaatjes op het internet over de onderwaterwereld daar wordt ik weer helemaal jalours). Liefs, Bram -
24 Februari 2010 - 12:46
Manon:
Carliiiijn!
Haha, ik zal aan je denken wanneer ik weer een banaan eet. Heel veel plezier! En kijk asjeblieft uit in de outback, doodeng :|
Liefs! -
25 Februari 2010 - 00:07
Jolanda:
Hee meid,
Ik wist natuurlijk al dat jullie daarheen gingen, mar toch wil ik je onwijs veel succes wensen.
Mijn baantje in het cafe is echt onwijs leuk! Ook zijn hier andere backpackers, dus dat is ook wel fijn :) Gaat dus helemaal goed komen, de komende maanden dat ik hier zit.
Groetjes aan Leon en geniet van alles.
Liefs Jo -
25 Februari 2010 - 19:13
Anneke:
Hoi lieve Car, bananen, bananen, bananen..... is daar geen liedje van ??? Vanaf nu zal ik ieder keer als ik bananen koop byzondere aandacht besteden aan die plakkertjes die erop zitten. Allemaal handwerk begrijp ik van jou (bloed,zweet en tranen) Het einde van Innisfail komt eraan. Neem afscheid op z'n Carlijn's, dat zullen ze daar niet snel vergeten. Even de bezorgde mama (hoort er toch een beetje bij vind je niet). Ga goed voorbereid de outback in: denk aan genoeg water, reservetank benzine, wegenkaart Aussie en blijf op hoofdwegen en vergeet natuurlijk Leon niet(mocht ie ergens op een hoek een sigaret staan te roken) Hier is de sneeuw eindelijk verdwenen. We hebben er troosteloze regendagen voor terug gekregen. Kortom; het is net niks. Ik hoop dat die voorjaarszon snel komt. Marloes en de rest zitten in Oostenrijk en hebben het erg naar hun zin. Sneeuw is goed, redelijk veel zon en boarden gaat okee. Bram en ik bewaken het thuisfront en ook dat van de overkant want die zijn een weekje weg. Gelukkig is het beest er niet meer, scheelt de helft van de tijd. Oh ja, die verrekte voetbalplaatjes van AH. Niet alleen Tesse en Jonas zijn van de leg, alle kinderen in NL (en hun ouders) volgens mij. Ik word er gek van, maar.....als je wilt spaar ik ze voor je hoor!! En tja, dan het schaatsen.... de hele natie heeft een trauma opgelopen van de Sven-wissel. Gesprek van de dag en de kettingmails met grapjes vliegen je om de oren. Ik zal ze aan je doorsturen, ik hoop dat je de context snapt. In Aussie hebben ze natuurlijk niks met schaatsen en onze nationale gekte. Nou liefje, heeele dikke kus en tot later. Mama -
26 Februari 2010 - 14:17
Opa En Oma:
Lieve Carlijn ,
Wat goed weer wat van jou te horen Wij zijn net thuis uit Oosten rijk en hebben het heel mooi gehad. Helaas ging het langlaufen niet.Was daar eerst wat verdrietig van ,maar dat ging wel over Ze hebben allmaal fantastisch kunnen skien Kleine Fleur komt ook de berg al af,mooi gezicht.We hadden mooi weer met best veel zon. Nu fijn om weer thuis te zijn.
Lieverd wij wensen je nog een hele fijne tijd daar en wil je voorzichtig zijn? We hebben je graag heel weer thuis
Heel veel liefs van Opa en Oma