Joyce has no choice - Reisverslag uit Singapore, Singapore van Carlijn Kolk - WaarBenJij.nu Joyce has no choice - Reisverslag uit Singapore, Singapore van Carlijn Kolk - WaarBenJij.nu

Joyce has no choice

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Carlijn

12 November 2009 | Singapore, Singapore

Om 04.15 moest ik toch echt uit mijn bed. De tas in de auto en rijden maar. Eerst een welkomstpraatje van Travel Active en toen zaten daar ineens Rosanne en Danielle. Leuke verrassing van Danielle. De vorige dag was ik nog speciaal langs gegaan om dag te zeggen en nu stond ze daar ineens midden in de nacht! Ik vond het geweldig dat jullie er waren! De groep bestaat trouwens uit 2 jongens en 5 meisjes. Het is een erg gezellige groep.

Eerste dag Singapore is een feit. Woensdagochtend om 08.00 uur landden wij op het vliegveld van Singapore. ’s Middags hadden we een citytour door Singapore. We hadden een gids en die heette Joyce. Ze is een klein bol chinees vrouwtje met leuke humor en pretoogjes (zie foto bijgevoegd). En niet te vergeten de rode paraplu. Zo konden we haar altijd volgen (wat was dat fijn). Ze maakte de hele tijd grapjes waar ze zelf het hardst om lachte. Onder andere liet ze zien in welk ziekenhuis ze is geboren en dat ze dat niet alleen heeft gedaan. Haar moeder duwde, dus ze had geen keus. Joyce has no choice!
Tijdens de tour hebben we het symbool van de stad gezien (een leeuw met een vissenlijf), Chinatown, sieradenfabriek, orchideeënpark en last but no least little India.
De tour was helemaal geslaagd en dat kwam vooral door Joyce!

’s Avonds was ik veroordeeld om met Fleur op een kamer te slapen, maar dat was geen straf hoor;p Nu is het donderdag en zijn we weer een beetje bij geslapen. Claire heeft een minilaptop mee, dus daar maken we allemaal gebruik van. Zometeen moeten we uitchecken en gaan we de stad in. Om 16.45 worden we opgehaald en we vliegen om 19.30 richting Sydney. Vrijdag om 06.30 komen we aan in Sydney en gaat het avontuur beginnen!

Trouwens, ik heb telefonisch geen bereik. Ik laat het weten als ik weer gestalkt kan worden door jullie!

Adios!

xxCarlijn

• 12 November 2009 - 08:19

Gwenda:

he nu al je eerste bericht! dat is snel!
    mm zo te horen had jij wel een leukere gids... ik had een soort jackie chan... erg apart :P
    heel veel plezier in sydney alvast; kijk even of craig nog op t work&travel kantoor werkt :P
    xxx

• 13 November 2009 - 11:16

Anneke:

Hoi lieve Car. was fijn om je stem even te horen. slaap lekker. dikke kus

• 13 November 2009 - 15:42

Thall:

Hee carrie!!
    hoe gaat ie daar?
    gelukkig heb je een gezellig groepje voor de eerste dagen gehad, ben je al op wandelpad?
    leuk om je berichtje te lezen, blijven doen he!!
    nou ik hoop dat je het hier allemaal niet zo mist. Zet je der ook nog wat fotos op?
    Nou heel veel plezier, en geniet ervan,
    Dikke kus van thal!

• 13 November 2009 - 18:38

Trea:

Goedenavond,

Fijn dat je nu in Sydney bent! Vind je het niet een geweldig leuke stad. En die zon daar kan ik wel jaloers op worden hoor!

Geniet, sterkte met zoeken naar werk!

We gaan je volgen het komende jaar!

DAAAG en kussen van ons allemaal, alle van den Brinkjes

• 14 November 2009 - 09:41

Opa En Oma:

Lieve Carlijn
    WAt fijn te horen dat het allemaal goed gaat.Hebben net de foto,s bekeken. Veel succes met het zoeken naar werk en hou je taai.
    Liefs van Opa en Oma